nieuws

De Banier

Fri, 31 Mar, 2023 - 05:03

Wij zouden graag wat reclame maken voor de Banier! Denk je nu: 'De Banier? Wat is dat?'.
De Banier is een winkel waar je allerlei spullen kan halen. Zo halen wij ons knutsel gerief bijvoorbeeld daar, maar ook vind je daar allerlei zotte Chiro spulletjes. Dit gaat van drinkbussen tot sokken tot pennenzakken en balpennen.
Ga er dus zeker eens een kijkje nemen!!

Schrijf je nu in voor onze BBQ

Mon, 27 Mar, 2023 - 04:03

Kom dat zien, de lekkerste vleesjes van het land met de meeste verse groenten en dat terwijl je kinderen zich amuseren in een fantastische speelstraat! Klinkt het te mooi om waar te zijn? Geloof het toch maar, want op zaterdag 22 april is het weer de jaarlijkse BBQ van onze Chiro! En daar kan jij je nu voor inschrijven via volgende link:
Inschrijven via deze link: Inschrijven BBQ

9 April is het geen Chiro

Fri, 24 Mar, 2023 - 04:03

Binnenkort is het paasvakantie. We geven enkel op zondag 9 april GEEN chiro. De andere zondagen van de paasvakanties staan we klaar en zijn onze chirookes meer dan welkom op de chiro om zich weer volledig uit te leven.
Fijne paasvakantie gewenst van alle leiding & lekker smullen maar van die paaseitjes

Een geslaagde klusjesdag!

Sat, 11 Mar, 2023 - 04:03

Beste kontakters, graag bedanken wij via deze weg iedereen die is komen helpen op onze klusjesdag op 4 maart. Dankzij deze opruimhelden is er heel wat werk verricht. De chiro is weer spik span in orde en weer helemaal up to date! Hierdoor kunnen we er weer helemaal tegen en kunnen we er weer op los spelen. DIKKE MERCI!
P.S.: Heb jij al gespot wat er allemaal veranderd is op de chiro?

Lekkere vlaaien te koop?

Wed, 15 Feb, 2023 - 12:02

De meisjesleiding organiseert dit jaar opnieuw een vlaaienverkoop en deze keer zijn er wel 8 verschillende soorten! Begin jij al meteen te watertanden? Klik hier en geef je bestelling door voor de 4 maart. Op zaterdag 18 maart zullen we de vlaaien naar jou brengen of jij kan ze natuurlijk ook gewoon op de chiro komen ophalen.
En dat is nog niet alles. Bij je bestelling kan je de naam van een Chirolid (jongen of meisje) doorgeven, want het lid dat de meeste taarten weet te verkopen, wint een fantastisch Chiropakket twv €30!

Test je kennis op de jaarlijkse quiz van de jongens

Fri, 03 Feb, 2023 - 12:02

Noemen je vrienden jou wel eens de Erik Van Looy van den Aldi? Of ga jij liever voor de drankprijs op een quiz? Schrijf je dan vanaf nu in voor de quiz van de jongensleiding, die gaat door op 18 maart in Zaal Tijl (Spoorweglaan 24 Boom). Dus trommel je slimste vrienden op en schrijf je snel in via volgende link: Inschrijven Quiz!?

Klussen maar!?

Tue, 31 Jan, 2023 - 07:01

Haal je gereedschapskoffer maar boven, want op 4 maart steken alle leiding en vrijwillige ouders de handen uit de mouwen om de Chiro weer spik en span in orde te maken. We houden een grote opkuis in onze gebouwen, we repareren wat voordien stuk was en we pimpen de Chiro op tot een nóg hoger niveau dan ervoor. Voel jij je aangesproken om mee te helpen en deze dingen te verwezenlijken? Schrijf je dan hier snel in!

Tot op onze klusjesdag!

Wie gaat er mee naar de film?

Wed, 21 Dec, 2022 - 07:12

Leuk nieuws! Zoals naar jaarlijkse gewoonte, gaan we ook dit jaar weer met onze Chirokes naar een film zin in De Steiger in Boom. Die activiteit zal doorgaan op zondag 22 januari. We verwachten de leden zoals altijd om 14u op de chiro en dan vertrekken we allemaal tezamen richting De Steiger. Daarna speelt elke groep nog zijn eigen programma en is eindigt de chiro op het normale uur. Half zes voor de jongere ploegen en zeven uur voor de oudere ploegen.

Happy holidays!

Wed, 14 Dec, 2022 - 07:12

De feestdagen staan voor de deur en dus is het ook tijd voor de leiding om even lekker niks te doen of, helaas, te studeren… Dat wil dus zeggen dat het op zondag 25 december en zondag 1 januari geen chiro is. Wij heten alle leden weer welkom op zondag 8 januari om aan een spetterend nieuw jaar te beginnen! We wensen jullie een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar!

Oxfam-drankjes

Sat, 19 Nov, 2022 - 12:11

Groot nieuws: Binnenkort zullen wij in de Chiro overschakelen naar heerlijke Oxfam-drankjes! In plaats van frisdrank zullen leden en leiding de keuze hebben uit het volgende assortiment:
- Appelsap
- Sinaasappelsap
- Worldshakesap (pompelmoes, sinaasappel, banaan en rode biet)

Kriko

Wed, 16 Nov, 2022 - 12:11

Kriko is back! Op 19 november is het weer zo ver… De gezelligste avond van ’t jaar. Kom zaterdagavond genieten van een schriktocht door het park van Boom. We starten met de kinderschriktocht en daarna griezelen we verder met de “iets engere” schriktocht.
Durf jij het aan? Kom dan zeker een kijkje nemen!
Krijg je maar niet genoeg van Kriko? Kom dan zondagmiddag pistolets eten à volonté.

Sinterklaas!

Sun, 13 Nov, 2022 - 12:11

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…
We krijgen de Sint weer op bezoek want hij komt alle flinke kinderen belonen.
Dus ben jij dit jaar flink geweest? Kom dan zeker naar de Chiro op 11 december!

Kriko

Tue, 25 Oct, 2022 - 02:10

19 November is het weer zover, de gezelligste avond van't jaar!
Meer info kan u hier vinden: Kriko Chiro Kontakt Tot dan!

Dag van de Jeugdbeweging

Tue, 18 Oct, 2022 - 02:10

Deze vrijdag is het weer Dag van de Jeugdbeweging!
Op deze hoogdag mogen we allemaal (mama's en papa's dus ook!) in ons uniform naar school of naar het werk. De leiding zal, samen met de andere jeugdbewegingen van Boom, een gratis ontbijt aanbieden op de Grote Markt voor zij die uniform komen. Tot dan!
Dag van de Jeugdbeweging

Italiaanse Avond

Thu, 15 Sep, 2022 - 02:09

Liefste Kontakter
Ben jij al ingeschreven voor onze Italiaanse avond op 15 en/of 16 oktober? Zo nee, schrijf je dan nog snel in voor de beste pasta van het land! Pasta in uwen agenda???
Facebook evenement: Italiaanse Avond
Inschrijven via deze link: Inschrijving Italiaanse Avond

UPDATE Chiro Zondagen

Thu, 18 Feb, 2021 - 08:02

We gaan weer opstarten en dit keer ook voor de oudsten!? Iedereen is welkom vanaf 7 februari, dus deze zondag moeten we nog even wachten. Natuurlijk houden wij ons ook nog steeds aan de algemene maatregelen (chiro.be/corona). Voor de jongste leden zullen de uren ongeveer van 14u tot 17u30 zijn, maar de exacte uren worden volgende zaterdag nog meegedeeld als we de juiste aantallen weten. Voor de oudste leden gaat de chiro door van 14u tot 19u, maar wel op een andere locatie. (Eigen leiding stuurt nog concretere informatie door) Ook gaan we niet eten op de chiro, enkel een koek mag. Wij kijken er al enorm hard naar uit!! Groetjes van de leiding en VB

Geen Chiro meer voor een tijdje...

Sat, 31 Oct, 2020 - 05:10

Beste ouders en leden, Omdat het morgen een feestdag is, is het ook GEEN Chiro! Daarnaast hebben wij in overleg met alle leiding en VB's beslist om naast de oudste ploegen ook de jongste ploegen NIET meer naar de Chiro te laten komen tot het weer voor iedereen is toegestaan. Dit is voor iedereen een spijtige, maar wel een veilige keuze. Wij hebben voorlopig geen zicht op wanneer we wel terug zullen kunnen beginnen, maar hier communiceren we zeker nog over verder. We kijken al enorm uit naar de dag dat we jullie weer allemaal mogen verwelkomen! Hiernaast hebben we ook nog leuk nieuws, want onze eerste tapperskrant is er. Jullie kunnen ze hier vinden: https://drive.google.com/.../17mztlSjgc.../view... Veel leesplezier! Houd jullie goed en hopelijk tot snel!