nieuws

Kriko

Wed, 16 Nov, 2022 - 12:11

Kriko is back! Op 19 november is het weer zo ver… De gezelligste avond van ’t jaar. Kom zaterdagavond genieten van een schriktocht door het park van Boom. We starten met de kinderschriktocht en daarna griezelen we verder met de “iets engere” schriktocht.
Durf jij het aan? Kom dan zeker een kijkje nemen!
Krijg je maar niet genoeg van Kriko? Kom dan zondagmiddag pistolets eten à volonté.

Sinterklaas!

Sun, 13 Nov, 2022 - 12:11

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan…
We krijgen de Sint weer op bezoek want hij komt alle flinke kinderen belonen.
Dus ben jij dit jaar flink geweest? Kom dan zeker naar de Chiro op 11 december!

Oxfam-drankjes

Wed, 09 Nov, 2022 - 12:11

Groot nieuws: Binnenkort zullen wij in de Chiro overschakelen naar heerlijke Oxfam-drankjes! In plaats van frisdrank zullen leden en leiding de keuze hebben uit het volgende assortiment:
- Appelsap
- Sinaasappelsap
- Worldshakesap (pompelmoes, sinaasappel, banaan en rode biet)

Kriko

Tue, 25 Oct, 2022 - 02:10

19 November is het weer zover, de gezelligste avond van't jaar!
Meer info kan u hier vinden: Kriko Chiro Kontakt Tot dan!

Dag van de Jeugdbeweging

Tue, 18 Oct, 2022 - 02:10

Deze vrijdag is het weer Dag van de Jeugdbeweging!
Op deze hoogdag mogen we allemaal (mama's en papa's dus ook!) in ons uniform naar school of naar het werk. De leiding zal, samen met de andere jeugdbewegingen van Boom, een gratis ontbijt aanbieden op de Grote Markt voor zij die uniform komen. Tot dan!
Dag van de Jeugdbeweging

Italiaanse Avond

Thu, 15 Sep, 2022 - 02:09

Liefste Kontakter
Ben jij al ingeschreven voor onze Italiaanse avond op 15 en/of 16 oktober? Zo nee, schrijf je dan nog snel in voor de beste pasta van het land! Pasta in uwen agenda???
Facebook evenement: Italiaanse Avond
Inschrijven via deze link: Inschrijving Italiaanse Avond

UPDATE Chiro Zondagen

Thu, 18 Feb, 2021 - 08:02

We gaan weer opstarten en dit keer ook voor de oudsten!? Iedereen is welkom vanaf 7 februari, dus deze zondag moeten we nog even wachten. Natuurlijk houden wij ons ook nog steeds aan de algemene maatregelen (chiro.be/corona). Voor de jongste leden zullen de uren ongeveer van 14u tot 17u30 zijn, maar de exacte uren worden volgende zaterdag nog meegedeeld als we de juiste aantallen weten. Voor de oudste leden gaat de chiro door van 14u tot 19u, maar wel op een andere locatie. (Eigen leiding stuurt nog concretere informatie door) Ook gaan we niet eten op de chiro, enkel een koek mag. Wij kijken er al enorm hard naar uit!! Groetjes van de leiding en VB

Geen Chiro meer voor een tijdje...

Sat, 31 Oct, 2020 - 05:10

Beste ouders en leden, Omdat het morgen een feestdag is, is het ook GEEN Chiro! Daarnaast hebben wij in overleg met alle leiding en VB's beslist om naast de oudste ploegen ook de jongste ploegen NIET meer naar de Chiro te laten komen tot het weer voor iedereen is toegestaan. Dit is voor iedereen een spijtige, maar wel een veilige keuze. Wij hebben voorlopig geen zicht op wanneer we wel terug zullen kunnen beginnen, maar hier communiceren we zeker nog over verder. We kijken al enorm uit naar de dag dat we jullie weer allemaal mogen verwelkomen! Hiernaast hebben we ook nog leuk nieuws, want onze eerste tapperskrant is er. Jullie kunnen ze hier vinden: https://drive.google.com/.../17mztlSjgc.../view... Veel leesplezier! Houd jullie goed en hopelijk tot snel!