CORONAVIRUS

UPDATE
 
Gisterenavond hebben wij samen gezeten en zowel voor de meisjes- als de jongenschiro zijn volgende beslissingen genomen.
Wij zullen steeds communiceren via onze facebookpagina's, de site en via mail, houd dus zeker deze kanalen in de gaten. Moesten er vragen zijn stuur ze dan enkel naar volgend mailadres: groepsleiding@chirokontaktboom.be. Zo blijven voor ons de vragen gebundeld en kunnen we ook aan iedereen hetzelfde antwoord geven.
 
ZONDAGEN
Zoals eerder vermeld geven we geen chiro meer, maar ook al onze activiteiten schaffen we tijdelijk af. Dit betekent ook geen weekends, leefweek, geen quiz,...
Dit blijft zo tot 3 april.
 
QUIZ
De quiz schaffen we momenteel af. Alle deelnemers zullen hieromtrent een mail ontvangen en ook de inschrijvingen zullen worden terugbetaald. Indien er een nieuwe datum gevonden wordt, laten we dit zeker weten via onze 3 kanalen.
 
I SCREW YOU
Ook onze fuif lassen we af. Ook hiervoor zoeken we naar een nieuwe datum. Reeds verkochte tickets blijven geldig en worden dus momenteel nog niet teruggenomen/terugbetaald en de huidige ticketverkoop wordt dus op pauze gezet. Indien de nieuwe datum niet zou passen, worden tickets wel terugbetaald.
 
 
Wij hopen onze activiteiten die verder in het jaar gepland staan gewoon nog te kunnen laten doorgaan. We houden jullie in ieder geval zeker op de hoogte moesten er veranderingen zijn!
 
Hopelijk tot snel!
- De meisjes- en jongensleiding van Kontakt